🎉  Grain Slovakia sa mení na Graintech. Čitajte viac

Grain Slovakia sa mení na Graintech: Nová značka, komplexné technologické služby a expanzia do Českej republiky

Bratislava, [1. 10. 2024] – Po viac ako desiatich rokoch úspešného pôsobenia na trhu ako špecializovaná personálna agentúra v IT sektore sme sa rozhodli pre zásadnú zmenu. Ako Grain Slovakia sme pomohli mnohým klientom nájsť tie najlepšie IT talenty a zvládnuť aj tie najzložitejšie výzvy. Teraz však vstupujeme do novej etapy nášho pôsobenia – s novým menom, komplexnou ponukou služieb a ambíciami expandovať. Predstavujeme vám našu novú značku – Graintech.

Od personálnej agentúry k technologickému partnerovi

Za tie roky sme sa etablovali ako spoľahlivý partner pre firmy, ktoré hľadajú odborníkov schopných zvládať komplexné IT projekty. Naša cesta začala v Bratislave a dlhodobo sme sa zameriavali na nábor špecialistov pre technologický sektor. Ako však rástli potreby našich klientov lokálnych aj zahraničných klientov, zistili sme, že im môžeme ponúknuť viac než len personálne služby. Dopyt po komplexných technologických riešeniach nás priviedol k rozhodnutiu rozšíriť naše portfólio služieb.

„Naše začiatky boli o nábore špecialistov, no s pribúdajúcimi projektami sme prirodzene prešli k poskytovaniu širšieho spektra technologických riešení. Naše nové smerovanie chceme reflektovať aj cez značku, preto vznikol Graintech“, vysvetľuje náš riaditeľ Daniel Mašlonka.

Dnes pod značkou Graintech ponúkame okrem špecializovaných IT personálnych služieb aj vývoj softvéru na mieru, správu infraštruktúry a bezpečnostné riešenia pre ochranu dát.

Graintech – inovácie s ľudským dotykom

Zmena názvu na Graintech lepšie vystihuje to, čo dnes robíme. Už dávno nie sme len personálnou agentúrou. Sme partnerom, ktorý prináša komplexné technologické riešenia – od vývoja softvéru cez správu IT infraštruktúry až po ochranu dát.

„Inovácie s ľudským dotykom“ – je slovné spojenie ktoré vystihuje našu filozofiu a zdôrazňuje, že technológie vnímame ako prostriedok, ktorý má slúžiť ľuďom. Preto kladieme dôraz na ľudský prístup v každom riešení, ktoré prinášame.

Nová éra s rovnakým záväzkom

Aj keď sa mení náš názov a ponuka služieb, nemeníme to, čo nás robí silnými – náš záväzok k excelentnosti zostáva rovnaký.

Naďalej stojíme na pevných hodnotách – veríme, že technológie sú len také dobré, ako ľudia, ktorí za nimi stoja. Držíme sa kvality, transparentnosti a čestnosti. Na čom sa dohodneme, to vždy platí.

Našou víziou je neustále posúvať dopredu nielen technológie, ale aj spoločnosť okolo nás. Naďalej sa môžete spoľahnúť na našu kvalitu, priamu komunikáciu a zodpovedný prístup.

Graintech zostáva partnerom, na ktorého sa môžete spoľahnúť pri zvládaní aj tých najväčších IT výziev.

Expanzia do Českej republiky

Pri príležitosti rebrandingu s radosťou oznamujeme otvorenie našej novej pobočky v Prahe. Tento krok nám umožní efektívne rozšíriť naše pôsobenie aj na českom trhu a lepšie obslúžiť klientov v regióne. Graintech tak bude poskytovať svoje služby nielen na Slovensku, ale aj v Českej republike, kde veríme, že naša kombinácia technologickej expertízy a osobného prístupu nájde široké uplatnenie.

„Praha je pre nás dôležitým krokom. Chceme byť bližšie k našim českým klientom a aktívne prispievať k rozvoju lokálneho IT sektora“, hovorí náš ​​Delivery & Operations Manager, Ján Zahradník.

Veríme, že nová značka Graintech prinesie ešte viac príležitostí na spoluprácu a inovácie, a že spoločne dosiahneme ešte lepšie výsledky.

Už čoskoro na nových webstránkach graintech.sk a graintech.cz